Daniëlle de Reijke

Na het afronden van haar HRM opleiding, heeft Daniëlle veel ervaring opgedaan binnen Human Resources. Zij is een ware ‘rot in het vak’. Door haar werk als HR adviseur en door de vele sollicitatiegesprekken die zij heeft gevoerd, heeft zij de kwaliteit ontwikkeld om iemands kracht te ontdekken en een juiste match te maken. Zij hecht veel waarde aan aandacht en kwaliteit. Ook voor HR zaken biedt Daniëlle een luisterend oor en geeft ze graag een praktisch advies.

Joyce Hamaker

Met haar jarenlange ervaring binnen de logistiek, sales en arbeidsbemiddeling heeft Joyce veel vakkennis mogen op doen. Relatiebeheer is haar grootste kracht. Goed luisteren en adviseren door middel van open en heldere communicatie. Door haar ervaring in verschillende branches, denkt Joyce graag mee in oplossingen en is zij altijd bezig om de leukste functies te matchen met de leukste werknemers.

Tim van Aperen

Naast zijn studie op de Universiteit in Tilburg heeft Tim jarenlang gewerkt als Recruiter binnen de Finance tak. Na het behalen van zijn master is hij een aantal jaar het recruitment vak uit geweest, maar het begon toch weer te kriebelen. Sinds Januari 2023 is Tim dus bij Office Recruiters begonnen! Dankzij zijn jarenlange ervaring en netwerk, is Tim zijn kracht het matchen van werkgevers en werknemers in de Financiële wereld.

Direct contact